Lesmaterialen

Lespresentaties

U vindt bij elke les digitaal materiaal ter ondersteuning van uw instructie in de les. Deze presentaties staan op de USB-stick die bij de leskist hoort. Op het besloten deel van deze site kunt u (vanaf augustus 2017) verdiepingsmaterialen vinden en met uw account de meest actuele presentaties downloaden. Met uw account kunt u ook de instructiefilmpjes bekijken van de diverse handelingen die u de leerlingen later gaat aanleren.

Leerlingenboek: Handboek EHBO-held

In het handboek EHBO-held staat alle uitleg. Leerlingen kunnen hier de informatie uit de les nalezen. Ook gebruiken zij het handboek bij het zelfstandig uitvoeren van opdrachten. De vier hoofdfiguren in het handboek, de EHBO-helden, zijn aanspreekbaar voor elke groep 7 of 8 leerling.

Werkboek

De opdrachten in het werkboek sluiten goed aan bij de lespresentaties en het leerlingenboek. Net zoals in het leerlingenboek zijn de situaties in het werkboek zo realistisch mogelijk voor deze doelgroep gekozen.

Leskist

In de leskist zitten alle materialen die u nodig hebt om de lessen te geven. Omdat niet elke klas hetzelfde aantal leerlingen heeft, bieden wij de leskist als maatwerk aan. Materialen zoals (werk)boekjes, certificaten en vervangend verbandmateriaal kunnen ook los worden besteld.

Geef een reactie